Megoldásaink

Connectax Invoice Match

Számlaaudit lejelentett számlákra. Vesse össze adatszolgáltatási nyilvántartását az adóhatóság rendszerével.

Kerülje el a NAV radarját! Javítsa a számlahibákat!

A Connectax Invoice Match szoftver kimutatja a saját számlaprogram és a NAV Online Számla Rendszer adateltéréseit és azok okait, hogy a számlahiba javítása gyorsan megtörténhessen.

Csökkentse az adókockázatokat!

Keresse szakértőinket!
Connectax Invoice Match

Automatizált Online Számla önaudit

Connectax Invoice Match szolgáltatásunkkal rendszeres és automatizált keretek között gyorsan és pontosan ellenőrizheti szervezete számlaadat-szolgáltatását és a jogszabályi követelményeknek való megfelelését. Egy automatizált önaudit megoldással jelentősen növelhető a számlaadat-szolgáltatási kötelezettség feletti szervezeti kontroll.

Az Invoice Match megoldás elősegíti szervezete önauditálási folyamatát, kiszűrhetőek mind az egyszeri, mind pedig a visszatérő adatszolgáltatási eltérések, hiányosságok és mulasztások, így például kimutatható az is, hogy a vállalatirányítási vagy számlázó szoftver a jogszabályi követelmények szerint van-e beállítva.

kérjen ajánlatot
Miért fontos?

Minden számlát automatikusan, azonnal kell jelenteni

Jelenleg minden belföldi adózó által kiállított számlát azonnal, automatikusan és a számlaképpel megegyező adatokkal kell jelenteni a NAV Online Számla Rendszerben. A kötelezettség hatálya alá tartozó számlák körét 2018 óta folyamatosan bővítették, 2021. január 1-től már nem csak a belföldi (B2B és B2C), hanem közösségen belüli és export számlákra is kiterjed. A kötelezettség elmulasztása, vagy a számlaképtől eltérő adatokkal történő adatszolgáltatás számlánkként akár 500 000 Ft-tal is szankcionálható.

Az adatszolgáltatások rendszeres és teljeskörű ellenőrzése jelentős adminisztrációs teherként jelentkezik az adófizetők számára, így egy automatizált megoldással számottevően csökkenthetőek az önauditálásra fordított erőforrások és költségek.

Connectax Platform

Támogatott ERP rendszerek

A Connectax platform gyakorlatilag bármilyen ERP rendszerrel kompatibilissá tehető, és megfelel az ISO/IEC 27001 Információbiztonsági Irányítási szabványnak.
Néhány ismert ERP rendszer, melyekkel megvalósítottuk az integrációt: